BPS, DBT & dylikt, Det förflutna, Mentala sårbarheter

En välbehövlig nystart

Jag behöver en nystart. Sen 2006 har jag haft fler bloggar än jag orkar räkna. Bloggar som följt med mig under de värsta åren i mitt liv, – bloggar som jag skäms över. Söker en på mitt namn på Google, eller skriver in nåt av alla smeknamn jag haft, kommer det upp både bilder och inlägg som jag innerligt önskar att jag kunde radera, få bort för alltid. Jag skäms inte för vem jag varit, men jag skäms över vad bilderna och texterna symboliserar.

Idag har det gått drygt åtta månader sen jag blev klar i DBT. Åtta månader som både varit sköna och helvetiska. Våren blev på ett sätt en av de sämre perioder jag haft i mitt liv, samtidigt som jag fick en chans att bevisa för mig själv att jag kan. Jag klarar av att ta hand om mig själv även när livet är som svartast.

Den här bloggen ska bli min nystart. En ny blogg, fri från allt det där som jag vill komma ifrån. En plats där jag kan skriva av mig och bearbeta och försöka mig på att stå på egna ben. På många sätt är jag som en fågelunge vars mamma blivit dödad och nu inte vet hur hen ska finna mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s