Mentala sårbarheter, Vardagligt

Det kan nog bli bra det här

Det krävs så mycket förberedelser när jag ska göra nåt ovant, såsom att åka till Stockholm som jag ska idag. Klockan fem gick jag upp och har med andra ord varit vaken i drygt 40 minuter redan. Behöver tid på mig att dricka mina litrar kaffe och sitta på skithuset i timmar och dar. Lade fram kläder redan igår och förvånande nog har jag inte bytt kläder sjuttio gånger redan. Det är annars vad jag brukar göra när jag är nervös inför nåt jag ska göra.
Natten mellan lördag och söndag sov jag bara fyra timmar för att kunna somna i god tid igår kväll. Utvilad ni vet, det är ett måste när jag ska göra nåt ansträngande. Men inte fan kunde jag somna för det. Igår var jag piggare än vad jag nog varit denna sommar och har med andra ord fått mellan fyra och fem timmars sömn. Men det känns okej. Har jag tur kommer jag kunna somna på bussen.

Vad som är konstigt är att jag inte är direkt nervös än. Jag är mer nervös för att ta bussen upp till stan än vad jag är för resten av dagen. Älskade Sofia tar bussen med mig eftersom jag inte klarar det själv. Fattar inte hur hon orkar hjälpa mig så mycket, men tacksam är jag.

Det kan nog bli bra det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s