Mentala sårbarheter, Vardagligt

Kaos och kärlek

Den här dagen alltså. Mina planer blev det ingenting av. Pappa ringde om skolan, som jag missat första dagen av och som ger mig ångest som fan, och nu skulle jag bli tvungen att mejla läraren. En ny person att öppna mig för, en ny främmande person att berätta om mina problem för.
Så fort vi lagt på började jag gråta. Ett hysteriskt gråt och jag var rädd för att väcka Sofia. Vakna till nåns gråt, nej fyfan.

Efteråt har jag varit helt slut. Gjorde för- och nackdelar med pluggandet och tog beslutet att hoppa över denna termin. Ännu ett nederlag, men så får det va.

Sofia och jag gick hem till Natta, en långsam promenad, utmattande promenad, och jag köpte en stor energidryck. Barnvakt i några timmar.

20130815-183029.jpg

Den där ungen är fantastisk. Helt jävla underbar. Till och med min ångest lyckades han tränga sig igenom och jag kände äkta glädje. Han är så underbar och när han skrattar åt nånting jag gör känns det som att allting trots allt kan bli bra. Lilla människa vad viktig du är för mig.

20130815-183244.jpg

20130815-183250.jpg
Pappa hittade sin gamla traktor och blev överlycklig.

Vi har varit och handlat. Kalas imorgon. Det blir en blå tårta med massa chokladgrejer på. Måste vila. Vila upp mig till imorgon. Så jag kan njuta även om jag egentligen inte gillar att bli firad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s