Vardagligt

Jag älskar det här

20130819-234420.jpg

Mörkret har lagt sig och det är alldeles tyst förutom trafik på avstånd. Sitter ute och röker och kan ärligt säga att jag känner mig lugn. Dagen har varit okej, men kvällen, den har fan varit fantastisk. Allting blir fantastiskt de få gånger jag lyckas koppla av. När jag kan släppa allt utan större ansträngning. Det är sånt som gör livet värt att kämpa för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s