Kreativitet, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Känslorna invaderar. Igen.

Jag är så jävla irriterad. Blir alltid det när jag skapar nåt som inte blir bra. De senaste trettio minutrarna har jag ritat på en bild av Vincent med mina promarker-pennor, nånting som jag är fullkomligt ovan med. Jag kan teckna med blyerts och jag kan måla med mina billiga färger från Rusta. Akvarell har jag provat och det är inte alls min grej och därför har jag slutat försöka. Men mina fina promarkers. Jag har suktat efter dem i över ett år och nu när jag har dem, och när jag gjort några försök, känner jag för att kasta dem från balkongen. Eller bränna upp dem så jag inte råkar få syn på dem igen. För fy helvete vad jag suger! Och som vanligt när jag är missnöjd med nånting jag skapat går det ut över hela mitt jag. Plötsligt duger jag inte alls.

Jag vet att jag måste ha tålamod. Och förnuftet säger till mig att börja med nåt enklare. Men jag vill ju fan inte! Jag vill rita Vincent! Och jag vill att det ska bli så förbannat jävla bra!

Och nu har mina känslor farit högt upp på skalan, utan att jag hunnit använda några färdigheter. Lugn, Mana. Andas för fan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s