Det är nog nu

Okej, det får räcka nu. Förutom huvudet värker nu även ryggen efter att jag suttit böjd över blocket så länge.

20130827-001525.jpg
Teckningen är inte så jävla bra, och inte blir det bättre av att jag fotar med iPaden, men jag vill ändå visa, – mest för mig själv – att det inte längre blir helt åt helvete. Att övning faktiskt gör skillnad.
Jag är inte klar än, inte på långa vägar, men det får räcka nu. Förhoppningsvis kommer jag inte hata bilden imorgon så jag får en chans att göra klart den. Och kanske till och med bli lite stolt över mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s