Kreativitet

Ibland är jag fan bra

20130827-145504.jpg
Alltså, seriöst. Det här är den koolaste jävla bild jag nånsin gjort. Och den är bra exponering. ÄNTLIGEN börjar jag fatta hur jag ska använda de där jävla pennorna. Och jag älskar det! Tyvärr är de ju dyra som fan och en färg har redan tagit slut, så snart får jag nog överge min nyfunna passion.

Bilden på bruden igår är förresten klar. Den blev okej. Kunde definitivt vara bättre, men den funkar. Det duger. Kanske till och med kommer våga visa upp den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s