Mentala sårbarheter, Vardagligt

När inget blir gjort är ingenting kul

Det känns ju ganska menlöst att sova bort hela dagen. Jag vaknade vid tolv, somnade igen vid två. Vaknade vid fem och somnade ännu en gång vid sex och gick upp runt halv nio. Det är som att jag blir bestraffad för att jag exponerar mig. Inte fan är det konstigt att en slöja av menlöshet lägger sig över tillvaron, att ingenting känns kul.
Fast nu överdrev jag lite. Eller skrev fel. Det finns ju saker som känns kul, men dagar som denna, när ingenting blir gjort, då är det heller ingenting som känns kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s