Kreativitet, Vardagligt

Slöseri med tid och pennor

20130916-111732.jpg
Jag måste lära mig att slutföra saker. Alla de här bilderna har potential att bli bra, speciellt den på lillungen till vänster, men av nån anledning vägrar jag slutföra dem. Idiotiskt. Och istället kan jag inte sluta tänka på de bilder jag planerar att påbörja typ när som helst.
Sånt jävla slöseri med både tid och pennor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s