BPS, DBT & dylikt, Mentala sårbarheter

Tillfälligt avbrott

Jag kommer hålla mig ifrån allt socialt ett tag. Tillfälligt radera instagram och Facebook från telefonen och min iPad och bara umgås med Sofia och hundarna. Det har varit för mycket för mig den senaste tiden. Jag är utmattad. Ständigt söndergråten. Jag behöver få en chans att vila upp mig och det går inte med människor skrikande i mitt huvud (för det är så det är, – allt socialt känns som gap och skrik i min skalle eftersom det tar så mycket energi).
Jag ska fokusera på läsning, konst, hundarna och Sofia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s