BPS, DBT & dylikt, Mentala sårbarheter

Jag behöver ha dem nära om jag ska orka fortsätta kämpa

20131006-021315.jpg

Katastroftankar. Jag vågar inte skriva ned dem av rädsla för att de då kommer slå in. Vågar knappt sova. Vill inte. Vill vara vaken hela natten och hålla hårt i Sofia och hundarna. Aldrig släppa taget. Jag vill ha dem nära, behöver ha dem nära, om jag ska orka fortsätta kämpa.

Hela dagen har jag sovit. Ångesten var så övermäktig när jag vaknade imorse att jag var tvungen att stänga in mig själv. Isolera. Hade tankar jag inte vill vetas vid, tankar på att självskada som tack och lov bara stannade vid att vara tankar, och tillslut gömde jag mig under täcket och somnade.

Det måste ske förändringar. Nu. Förändringar innan det gått så långt att jag inte längre kan ta mig upp på egen hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s