BPS, DBT & dylikt, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Från en extrem till en annan

Jag är fullproppad av saker som behöver få komma ut. Det finns orsaker till mina tårar som jag behöver få lufta. Mina känslor är överallt hela tiden. Mer extrema än vad de varit på några år. Upp och ned. Från en extrem till en annan.
Jag pratar med Sofia och hon är fantastisk på att lyssna, men det är jobbigt att överösa henne med allt. Och det är jobbigt att prata. Det är alltid lättare för mig att skriva, men allt går inte att skriva här. Dels för att jag inte vill göra mig mer sårbar än nödvändigt och dels för att jag helt enkelt inte vet vad jag kan skriva. Det är lätt att missuppfatta en skriven text.
På nåt sätt måste jag dock få ur mig allt det jobbiga. Det som funkar bäst just nu är promenader med hundarna. Med allt det vackra i naturen känner jag mig äntligen trygg utomhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s