Hjärta, Vardagligt

Jag lever på gårdagens framgång

20131009-113449.jpg

Igår var jag stark. Vet inte själv hur det gick till, men jag var stark och trygg och lyckades ta mig bort från Sims. Jag skrev klart ett brev (som jag fick i juni!) och jag tog en långpromenad med hundarna, tog mig utanför min trygghetszon och jag mådde bra medan jag gjorde det. Hundarna reagerade på min styrka och uppförde sig helt fantastiskt. En annan hund gick två meter ifrån oss och Kiba och Kami gjorde inget annat än att stirra. Inte minsta lilla morr från Kami.

Idag lever jag vidare på gårdagens framgång. För en gångs skull vaknade jag utan att vilja gömma mig för omvärlden och hundarna och jag hade en fantastisk morgonpromenad. Sofia slutar tidigt idag och jag planerar att dra med henne ut på långpromenad och sen ha en mysig kväll tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s