Vardagligt

Behöver bli bättre på att tänka långsiktigt

20131010-111739.jpg

Börjar få till det nu. Rutiner. Inte för exakt hela dagarna, men det är bara bra. Rutiner för när jag går upp, för tandborstning, för promenader. Och jag tar längre promenader. Och sover inte mer än åtta timmar per natt. Nu gäller det att jag lyckas hålla det och att min omgivning börjar bli bättre på att inte vara impulsiva när det kommer till mig. Dessutom måste jag bli hårdare med det. Även om det i stunden kan kännas bra med impulsiva sociala situationer, så är det inte bra långsiktigt. Självrespekten, den behöver jag jobba med.

Och imorgon kommer mina föräldrar hem efter tre veckor i Spanien! Det kommer bli fantastiskt att träffa dem igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s