Hjärta, Vardagligt

Trött och sårbar men ändå på nåt sätt lycklig

20131014-131015.jpg
Jag är helt slut efter helgen. Trött och sårbar, men ändå ganska nöjd. Fast i ett sånt där mysigt humör. Jag har hängt med fina människor och busat med Vincent. Pratat djupa ämnen och skrattat röven av mig. Gråtit utan uppehåll till Glee och exponerat mig för andra människor.
Jag har helt enkelt levt.

20131014-131300.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s