Vardagligt

Strävan efter att må bra

20131114-100013.jpg
Jag behöver bli bättre på det här med att blogga. Skriva brev med för den delen. Det är när jag skriver som jag får fram vad jag känner, som om det främst är när jag skriver som jag tänker till. Så är det säkert också.
Det finns så mycket att bearbeta, men alldeles för många händelser är händelser som jag inte vet om jag har nån rätt att berätta. Berörda människor kanske skulle ta illa upp och det är knappast vad jag strävar efter.
Det finns faktiskt bara en enda sak jag strävar efter just nu och det är att må bra. Allting handlar om det. Kanske uppfattas som egoistiskt men jag ser det som mer egoistiskt om jag inte skulle ta hand om mig själv, om jag fortsatte tillåta mig själv att må såhär dåligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s