Hjärta, Vardagligt

Det flyter på bra

Det är nästan lite läskigt när det går sådär väldigt bra för mig. Med hjälp av schemat på väggen håller jag mig ständigt sysselsatt och jag som brukar ha så svårt att koncentrera mig var igår så inne i vad jag gjorde att en hel timme försvann. Jag var helt säker på att klockan var halv två, men tydligen var den halv tre.

Jag är väldigt produktiv och en produktiv Mana innebär oftast en nöjd Mana. Läser minst två timmar om dagen, har återupptagit mitt brevskrivande och lägger mycket tid på att dekorera breven, stickar barnsockor, ritar på en header till en kreativitetsblogg jag ska starta och tar han om mitt hem. Dessutom, – på bara en vecka har jag blivit nåt av en expert på att ta hand om mig själv och mysa till det.

20131119-092554.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s