Det förflutna, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Det har varit tungt men ändå jävligt lyckat

20131218-231316.jpg
Jag är utmattad mest hela tiden. Somnar och sover i timmar men hinner aldrig bli riktigt pigg innan utmattningen slår till igen, – och det är fan inte lätt att se positivt på livet när jag knappt orkar göra nåt.

Mina vakna stunder ägnar jag åt handarbete, – är snart klar med alla julklappar. Har bara en sak till mamma kvar och sen, då jävlar ska jag endast ägna mig åt saker som jag själv har nytta av.

Längtar efter lugn och ro utan trötthet. Längtar till fredagkväll då Sofia jobbat klart för det här året och två veckors mys väntar oss. Och jag längtar till julafton med all den goda maten och att få skämma bort hundarna. Längtar till juldagen gör jag också, då jag får lyxen att se glädjen i Vincents ansikte när han får sina julklappar från oss.
Jag längtar till och med till nyår, mitt första nyktra nyår på väldigt många år. Och det första nyår på länge då det bara kommer vara Sofia och jag. God mat och timmar framför serier och sen ett nytt år, en ny start. Även om 2013 varit ett tungt år så har det ändå varit ett lyckat år, för vet ni vad –
2013 är det första år jag inte självskadat en enda gång sen högstadiet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s