Hjärta, Mina diagnoser

Jag ska fan ha jullov i år

20131221-020156.jpg
Jul, det är tamejfan dags för det nu. Jag är klar med alla handgjorda julklappar och från och med nu ska jag bara ta det lugnt. Njuta. Insupa atmosfären eller vafan det nu heter. Ta tillvara på min absoluta favorittid på året. Det enda jag har någorlunda rätt att stressa upp mig för är när Sofia och jag ska upp på stan och köpa julklapp åt hundarna, men jag ska försöka njuta då med. Så, nu vet ni. Jullov here I come.

20131221-020447.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s