Kreativitet, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Nyårslöften

Eller egentligen mål för det kommande året. Löftena i sig spelar inte så stor roll. Det viktiga är att jag har mål i livet igen. Mål som jag förhoppningsvis kan nå. Det viktigaste målet är 2014 är dock att sluta vara så ledsen. 2013 har varit riktigt vidrigt. Vet inte om jag nånsin gråtit så mycket som detta år (jo, under högstadiet var det fan ännu värre) och jag är trött på det nu, på att känna mig liten som människa. Liten och ledsen och ynklig.

Här är målen:
Få en tavla såld. Jag har haft möjligheten flertalet gånger tidigare men har alltid varit för feg.
Öppna en etsy-shop för försäljning av mina egengjorda virkmönster. Vilket innebär att jag behöver börja göra egna mönster.
Starta en kreativitetsblogg.
Börja träna för att få bort smärtan i ryggen. Jag började ju under sommaren, men som vanligt ledde det till destruktiva tankar och jag var tvungen att sluta. Målet blir helt enkelt att lära mig hålla träningen på en sund nivå och att inte trigga igång gamla beteenden.
Läsa minst fem böcker per månad.
Inte vänta mer än en månad tills jag svarar på ett brev. Under året som gått har det dröjt upp till sex månader innan jag svarar på breven jag fått och det är fan inte okej. Jag värderar mina brevvänner högt och jag är övertygad om att de kan hjälpa mig komma över den där ensamhetskänslan som bara växer och växer efter alla relationsproblem som varit under 2013.
Bli 100% klar med ”När ingen ser,” (boken som Bennie och jag skriver) och skicka in den till förlag.
Sticka en tröja.
Skriva dagbok regelbundet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s