Kreativitet är den bästa medicinen

20140103-121842.jpg
Jag påbörjade en målning igår och jag läste en hel del. Två saker som gör att det känns lättare. Att vakna kändes dock som det största misslyckandet och jag trodde inte att dagen skulle kunna ändras speciellt drastiskt, men efter att ha plockat bort julen och fått fram mina vanliga ljuslyktor och dylikt så kändes det ändå bättre. Ett bad efter det och det kändes ännu lite bättre.

Idag ska jag exponera mig med Sofia. Ta bussen för att handla kalender för 2014 och lite annat. Vill hitta ett block jag kan använda som ritdagbok med tanken att jag varje vecka detta år ska rita vad jag än känner för och sen i slutet av året kunna se hur jag utvecklats.

Planen för kvällen är att testa sticka ett nytt mönster på sockor och påbörja ett porträtt av Kami.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s