Det känns som att sånt jävla misslyckande

20140116-083744.jpg
Sitter gäspande i soffan med mitt kaffe och försöker fokusera mina tankar på vad jag har att berätta, men mitt psyke är i krig med sig själv och gör det svårt för mig att tänka klart.

I tisdags var det möte på psyk. Det var jag, mina föräldrar, en arbetsterapeut jag träffat två gånger tidigare och så terapeut K, fantastiska K som jag inte träffat sen jag slutade DBT i december 2012.

Mamma och jag gick till stan tillsammans, i den vackra vintervärld vi just nu lever i. Vi fikade och köpte garn innan vi tog oss iväg till psykmottagningen.

Anledningen till mötet var att komma fram till hur vi ska gå vidare. Med mig, min situation, mitt liv. Samtidigt som jag åstadkommit massa bra saker förra året har det ändå på ett plan stått mer eller mindre still sen februari förra året. Att jag varit fast i en depression sen dess är numer så uppenbart och jag undrar hur jag kunnat vara så blind.

Mötet varade i en timme och 20 minuter och det var längesen mina känslor var så extremt upp och ned hela tiden. Det är ingen överdrift när jag säger att jag ena stunden satt och grät och sa att livet är meningslöst för att nästa stund inte kunna sluta skratta. Vissa stunder tog känslorna över så mycket att jag inte hade nån kontroll över vad jag sa.

Jag vet inte hur mycket jag orkar gå in på mötet just nu. Det pågår som sagt ett krig i mitt inre och jag vet inte vad jag tycker, vad jag tänker. Resultatet av mötet är att jag ska tillbaka till DBT. Ett antal möten för att där finna ut hur vi ska gå vidare. Vad som ska hända härnäst.

Och det känns som att sånt jävla misslyckande att jag är tvungen att gå tillbaka och ta hjälp av DBT igen. Tankarna i mitt huvud är onyanserade och invaliderande och just nu är jag för trött för att jobba med dem. Jag behöver en paus. Tystnad och lugn och ro för att finna mig själv och den styrka som behövs för att gå vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s