Färdigheter, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Självtröst

Självtröst. Hur ska jag kunna trösta mig själv?

Plötsligt under morgonpromenaden tårades ögonen. Så fort jag kom innanför ytterdörren brast det. Jag föll ihop. Krälade fram på golvet.

Självtröst. Hur ska jag kunna göra det? Saker är så tunga att jag inte orkar tänka klart tankarna. Det kräver för mycket och är fan så mycket enklare att bara fortsätta framåt. Tills det såklart brister. Jag vill isolera mig. Stänga ute alla ljud. Ligga i soffan med hundarna och sova tills jag inte längre är så trött. Sova tills jag orkar fortsätta kämpa.

Men jag behöver trösta mig själv. Jag vet bara inte hur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s