BPS, DBT & dylikt, Det förflutna, Färdigheter, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Mina diagnoser

Det känns som min värld faller samman tills jag kommer ihåg att validera mig själv

20140123-225231.jpg#fuckyouputin

Det händer så mycket nu. Mest inom mig. Förväntansångest. Och ångest över saker som hänt. Ångest över saker som inte hänt. Ångest över all rädsla. Ensamhetsångest. Aggressiv förbannad ångest. Sorgeångest. Närapå varenda dag känns det som att min värld faller samman. I min dimmiga borderlinevärld är det precis vad den gör, tills jag kommer ihåg att validera mig själv. I söndag kändes det som att all kamp var över, att det var dags att ge upp. Gråtande längs en snötäckt väg fantiserade jag om det ljuva självskadandet. Utan underbara, fina Sofia hade jag antagligen haft ett återfall. När gråten var som mest panisk bad hon mig att räkna upp vilka färdigheter jag kunde använda och på så sätt tog jag mig ut ur dimman.

På söndag är det kalas för världens finaste Natta och fastän jag ser fram emot det så vet jag att det kommer bli ansträngande. Speciellt nu när jag är så sårbar. Och varje gång jag kommer hem till Natta och bror får jag en Flashback till den där dagen i september när jag bröt ihop hos dem.

På måndag ska jag till DBT och träffa terapeut K och fastän jag egentligen inte har nån anledning att vara rädd så är det precis vad jag är.

Och på tisdag ska mamma försöka fixa en akuttid till tandläkaren till mig. Det är så jävla svårt allt med mig jämt, att jag inte kan göra saker själv. Och sist jag var hos tandläkaren var jag 15 och skräcken jag känner är inte måttlig. Om jag inte förbereder mig noga innan, med färdigheter och minskande av sårbarheter, så kommer det sannolikt bli ett besök av skräck. Men jag måste dit. Tänderna gör så ont att det dunkar i kinderna och huvudet och jag klarar knappt av att göra nånting, vilket såklart knappast minskar min depression.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s