Färdigheter, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Distraktion

Gäspar mig igenom mitt kaffe. Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om under vad som kändes en evighet. Paniska tankar om min framtid och mitt beroende av andra människors välvilja. Ansträngd djupandning.

Idag har jag bara två planer; ta mig upp i god tid (check, obviously) och äta frukost. Det är det viktigaste och om jag sen spenderar resten av dagen tittandes på skitteve så är det okej. Vad som än håller paniken och den värsta ångesten borta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s