Psyk, Vardagligt

Tillräckligt med bensin för att orka gasa vidare

20140303-212510.jpg

Mötet på psyk gick bra. Först kände jag mig spyfärdig, innan jag tagit mig till bussen och kommit iväg, men så fort jag anmält mig i receptionen rann den värsta stressen av mig.

Mötet i sig gick bra. Jag fick svara på massa frågor och eftersom vi bara hann med ungefär hälften ska vi ta det sista nästa fredag. Vissa av frågorna var riktigt skumma. Som om jag nånsin använder kjol och hur jag tillagar min mat.

Jag kom hem igen till två lyckliga hundar som inte ville sluta pussa på mig och glodde på skitteve och virkade tills pappa hämtade upp så vi kunde åka och köpa en jacka.

Väl hemma igen fick jag kämpa med att hålla mig vaken, men tillslut gick det inte mer. Jag sov en stund och halvligger nu i soffan och funderar på hur jag ska förmå mig själv att orka börja städa igen. Försöker tänka framåt, på både stort och smått, och jag försöker finna en mening och framför allt försöker jag finna nån form av glädje. Nånting som ger mig tillräckligt med bensin att orka kämpa vidare istället för att bara stå stilla i ett dis av passivitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s