QTBH, Vardagligt

En helig kväll

Fredagar har blivit heliga för mig. Iallafall fredagskvällar. De är trygghet och lugn och en chans för mig att vila upp efter all stress. Jag stressar ju hela tiden. Att vara ensam hemma innebär konstant påfrestning. Det är inte konstigt att jag är så trött större delen av tiden.

På fredagkvällar är det idol och god mat och fina hundar och min älskade Sofia ❤️ Och självfallet massa handarbete. Tjejerna är så bra i år att jag är konstant gråtfärdig under fredagsfinalerna och jag sms-röstar varje gång på Fanny. Hon är magisk och dessutom behövs hon därute i den vida världen, som en bra förebild för alla tonåringar som kämpar med sin egen sexualitet. Fanny är ett litet andrum i ett annars så heteronormativt samhälle.

Jag är fortfarande väldigt sårbar och att jag sovit dåligt inatt gör ju knappast situationen bättre. Det kommer bli kämpigt, men jag ska göra mitt bästa för att även denna fredag ska bli helig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s