Ett liv utan rädsla

Ikväll har jag ätit nya medicinen i två veckor. Om jag känner nån skillnad? Definitivt. Jag är tveksam till om det verkligen går att förstå hur skönt jag har det nu i jämförelse med hur det brukade vara. Att gå från att konstant vara på helspänn till att faktiskt kunna koppla av. Mina dagar har gått från kaos till ett helt annat lugn. Inte för att allt med den här medicinen är bra, så är det inte. Det jobbigaste är att jag är så sömnig. Återigen läser jag mindre böcker för att jag helt enkelt inte lyckas hålla mig vaken. Trist som fan, för jag älskar ju att läsa. Det svajar också. Att vrida huvudet från en sida till den andra gör ofta att det svajar till ordentligt, så som det ibland blir om en reser sig snabbt, men för mig är det okej. Det är värt det. Dessutom ska de flesta biverkningarna försvinna efter ungefär tre veckor så jag hoppas på att snart kunna läsa massor igen, utan att bokstäverna börjar snurra på läsplattans skärm och jag blir så trött att jag måste ta en tupplur.

Utan den där ständiga oron kan jag ta del av livet på ett helt annat sätt. Bara en sån sak som att vara med Vincent och inte stressa sönder för att jag är övertygad om att nåt kommer gå åt helvete. Det blir ju så mycket lättare att må bra när en inte hela tiden analyserar och upptäcker allt som kan gå fel. Och det är ju långt ifrån alla de där upptäckte farorna som faktiskt är verkliga. En sån sak som att jag nu, under långpromenaderna med hundarna, kan njuta av stillheten och tystnaden på platser där jag tidigare gått spänd som en pinne, med svetten rinnande längs med ryggen, och bara väntat på att nån ska komma och hoppa på mig.

Det är så jävla skönt att helt enkelt bara kunna existera utan att vara rädd.

IMG_1920 IMG_1950 IMG_1957 IMG_1966 IMG_1968 IMG_1979

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s