BPS, Dissociering, Känslopåslag, Svårigheter, Vardagligt

Det känns som att huden ska slitas isär

  Det kom hit folk idag och kollade på min lägenhet. För direktbyte. Det blev bestämt igår kväll och större delen av dagen spenderade jag med att städa. Strax efter fem visade Sofia lägenheten för dem och precis när hon kom ut igen kom min boendestödjare, EL. Hetsigt försökte jag förklara vad som pågick samtidigt som min hjärna var full av information Sofia precis gett mig. Det kändes som att allt snurrade, att jag inte fick nått grepp. 

Sofia gick in med hundarna och jag blev för första gången ensam med EL. Det gick jättebra, men jag var för inne i allt som hade med  lägenheterna att göra för att kunna ta in hur duktig jag var. 
Sen gick vi alla tre dit, till den andra lägenheten. Kollade. Tittade. Andades. 

Det blev ingenting med bytet, vilket känns både trist som fan och bra, och nu är jag så full av intryck och känslor att det känns som att jag kommer brista. Som att huden faktiskt ska gå sönder. Som att jag behöver minst en dag i sängen för att vila upp mig. För att få lugn på allt det där som pågår i mitt huvud. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s