Vardagligt

Jag vill så mycket men orkar så lite

  

Jag vill göra så mycket med den här sommaren. Så många saker jag vill hinna med. Verkligen njuta och ta tillvara på årstiden istället för att gräma ned mig, så som jag brukar göra under sommaren. 

Både igår och idag var jag ute i husvagnen med mina föräldrar. Igår var det bara mamma, pappa och jag och det var så skönt att ha all tid i världen att bara prata utan att bli störda. Jag lade mig i solen (och blev såklart sönderbränd eftersom jag ofta är för dum för att använda solskydd). 
  
Idag var Vincent, och även min bror, en stund, med. Jag var slut efter igår och halvlåg mest i skuggan och betraktade Vincent som glatt badade i en lånad platspol. Han hoppade från kanten, skvätte vatten på oss andra, lät bilarna bada och tycktes aldrig sluta le. Skratta. Vi försökte få honom att sova middag men istället tittade han efter hajar på golvet och började mitt i alltsammans ropa efter Iia och Bami (Sofia och Kami) och att höra honom säga ”Mana, pom,” gör mig till den lyckligaste och stoltaste fastern i världen. 

Men jag är så trött. Sov mellan fem och sju och har sen dess mest legat i soffan. Imorgon ska Sofia och jag upp en sväng på stan och sen kommer vardagen och jag har missat min chans att vila upp mig ordentligt. Jag vill så mycket, men jag blir så trött. Just nu längtar jag mest till att det ska bli torsdag, för då drar Sofia, hundarna, jag och mina föräldrar iväg bort över midsommar och då får jag min chans att vila. Och förhoppningsvis bada med Kiba. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s