Hjärta, Vardagligt

Jag är så tacksam

  
Det var längesen jag skrev här sist. Det känns lite som att det gått ett helt liv. Som att jag lämnat ett gammalt liv och stigit in i ett nytt. 

Bitar faller på plats. Jag har lyckats kämpa mig ur en depression för hundraelfte gången och just nu känns livet bra. Som att jag funnit min plats. Jag har så mycket fint omkring mig. Fina människor, som ger energi, och fina hundar. Jag är helt enkelt nöjd med tillvaron. 

Just nu fixar jag klart med det sista inför jul. Några tavlor som inte är helt klara och så ett par presenter att sticka och virka klart. Det blir en annorlunda jul i år. Yule, den 22a, kommer jag nog fira i min tysthet och sen på julafton blir det bara hundarna, jag, Sofia och mina föräldrar. Det riktiga firandet blir den 25e, när vi ska ut till Vedevåg för en idyllisk jul med hundar och barn och människor som får mig att må bra. 

Jag är så tacksam. Livet tycks alltid lösa sig tillslut trots allt. För oss alla. Det finns en mening. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s