Hjärta, Vardagligt

Det är en lyx att må bra, psykiskt. 

  
Jag sitter inne i sovrummet. Har ställt in en fåtölj och fotpall och här kan jag sitta och läsa. 

Det är en sån lyx att må bra psykiskt sett. Hela den här veckan har jag mått bra. Tog tag i mitt ätande och sen i måndags äter jag bra saker och vid regelbundna tider. Jag vill inte kroppshetsa, och jag tycker egentligen inte att det är nåt fel att vara tjock – however, att jag gått ned 2,4 kilo i vikt är en bonus och nåt som i mitt fall bara är bra för jag har inte längre nån mens. På två, tre år har jag haft mens högst tre gånger. Det visar att kroppen inte mår bra och att jag behöver ta bättre hand om mig själv. Men nog om det. 

Tillbaka till lyxen. I torsdags kom det automatiskt för mig att bädda sängen. Att damma. Och därifrån har det fortsätt. Idag har jag diskat, skurat badkaret, tagit hand om mina orkidéer osv. Jag har orkat, klarat av det. + att jag både läst och stickat. Det är så skönt. Omöjligt att beskriva. Bara andra som varit i det där svarta hålet kan verkligen förstå. Och vi är så jävla bra! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s