En perfekt eftermiddag och kväll

Har haft en toppendag idag. Det är så skönt, att sitta på kvällen och känna att dagen som passerat verkligen varit bra. Att ingenting skaver. 

  
Mamma och pappa bjöd mig, Sofia, Natta och Vincent på mat. Det är så skönt att umgås med Natta. Det känns så enkelt att tala med henne och jag är så glad att fortfarande ha henne i mitt liv fastän hon och min bror inte längre är tillsammans. 

  
Vincent var lite hängig och var mer intresserad av barnprogram än av att äta. Höjdpunkten måste ju ha varit när han med teckenspråk sa till mig att han älskade mig. Världens gladaste faster var jag då. 

Efter timmar av prat blev det lite virkning och mello på teven och nu ska jag ta och läsa för att få en chans att komma ner lite igen. Försöka få de där lyckokänslorna att gå ned i en mer stabil och lugn nivå. Då kanske jag har en chans att inte vakna utmattad. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s