Hjärta, Kiba och Kami, Vardagligt

Det är vår och hundarna är sötare än nånsin 

  
Asså, gud, den här hunden. Han är så bedårande så jag tror jag spricker. Idag var andra promenaden med vikter i klövjeväskan. Igår var det 400 gram i varje men jag insåg ganska snart att det var bättre att börja med hälften. Så idag fick han 200 gram i varje och hans beteende asså! Han är så söt! Han går dyngsakta, två meter bakom mig så jag fick gå jätte sakta. Men sen, efter halva promenaden ungefär, började han gå bredvid mig. Och den där svansen, vilket tempo den viftar i! Och han går så försiktigt, och inte drar han ett dugg i kopplet. Han är så söt! Allra sötast var det när han skulle kissa de första gångerna. Han fattade ju såklart inte att väskorna skulle ta emot. Vilket krångel det var 😉

  
Kami är ju lika supersöt han med. Kolla pån, hur han vrider pluttnosen lite åt sidan. Ibland asså ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s