Hjärta, Kiba och Kami, Vardagligt

Det mesta känns så bra och ändå vill jag allra helst bara sova 

  
Det är så otroligt svårt för mig att komma upp på morgonen. Som vanligt vaknade jag vid åtta idag och jag kände mig, som jag för det mesta gör under mina bättre perioder, relativt pigg. Ändå går jag in i vardagsrummet och lägger mig i soffan för att sova vidare. Jag försöker så innerligt, för jag vill inte sova bort mina morgnar, men det går inte! 

  
Och jag mår bra, det gör jag verkligen. Har mycket att se fram emot. Imorgon ska Sofia och jag träffa Natta ❤️ Och på fredag blir det en sväng till Lindesberg till Kenny, Julia och barnen och jag ska gosa sönder både tvillingarna och Vincent. Och hunden Svea om hon låter mig göra det ❤️ Och sen på lördag ska vi ut och äta med mina föräldrar, Sofias föräldrar, hennes bror + hans flickvän och kanske, förhoppningsvis, hennes mormor. Sofia fyllde 27 igår så vi ska fira henne. ❤️

  
Och solen skiner. + att tvillingarna snart fyller ett och då blir det goskalas. Och Kiba och Kami är så fantastiskt duktiga när vi möter andra hundar. 

  
Det mesta känns så otroligt bra, men det där med sömnen drar ned mig litegrann. Förstår inte vad som är fel och inte heller, kanske just därför, hur jag ska kunna ändra på det. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s