Hjärta, Kiba och Kami, Vardagligt

Precis vad jag behövde

  
Den här dagen har varit otroligt skön. Har varit utslagen av allergi i några dagar och tillät mig därför att sova ut idag. Så klockan tolv tvingade jag upp mig själv. Har läst större delen av dagen. Nån timme i ett varmt bad och nån timme lyssnandes till regnet. Avbröt läsandet för en promenad med Sofia och hundarna vid fem och jag övade lite hopp med Kiba som var så fantastiskt duktig. På väg hem igen gick Sofia in på Coop och köpte dricka och popcorn och medan vi väntade på hemlevererad pizza fortsatte jag att läsa. Nu är jag mätt och redo för några fler timmars läsning. En sån här dag var precis vad jag behövde ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s