Familj, Hjärta, Kiba och Kami

Fantastiska dagar

De senaste fyra, fem dagarna har varit helt fantastiska. Jag har läst mycket, massor för att vara jag, och jag har fokuserat på att ha riktigt roligt tillsammans med hundarna. Och så har jag ju myst med Sofia. 

  
Idag var det ettårskalas för tvillingarna. Mamma, pappa och Vincent hämtade upp mig och Sofia och Vincent, som inte är van vid att se mig i smink frågade vad jag hade i ansiktet. 

”Det är ögonskugga,” svarade jag. 

”Vill inte att du har det” var hans svar och jag kunde inte annat än skratta. 

  
Tvillingarna fick varsit par byxor, varsin body och varsin stickad tröja av mig och Sofia och Vincent fick ett gäng havsdjursleksaker och en Spindelmannendräkt. 

  
Kanongott fika och Alwa gillade tårtan så mycket att att försökte slicka rent tallriken. 

  
Och Alwa var sådär go mot mig som hon var sist jag träffade dem också. Sträckte sina små armar mot mig och vid ett tillfälle gosade hon också ned sig i mitt bröst. 

  
Älskar att se Vincent interagera med tvillingarna och idag ville han både hjälpa Alwa att öppna paket och visa henne ödlorna på nedervåningen. 

  
Wilma föredrog som vanligt sin mamma ❤️

 
Alwa busade på för fullt. Ska bli intressant att se hur hon kommer vara om några år. Har en känsla av att hon kommer vara ett riktigt busfrö medan jag kan föreställa mig att Wilma kommer vara lite lugnare och kanske föredra att läsa böcker och chilla. Det kommer bli intressant att se. Vincent är ju fortfarande samma busunge som han alltid varit. 

  

Lite lek och mys i tvillingarnas rum. 

  

  
 
Innan det var dags att åka hem igen gick vi ut en sväng på tomten och gungade lite. Wilma kunde inte sluta le när både hon och Vincent gungade och Vincent ville gärna hjälpa till att ge Wilma fart ❤️

  
Hemma igen fixade jag till min gamla vagga, som både jag, min bror och Vincent har använt, så att den går att använda som hundbädd. Blev ganska nöjd även om det finns småsaker jag vill fixa till efterhand. 

  
Kvällen har jag spenderat med att läsa och att se på några serier med Sofia + virkat på en sjal. 

  
Glömde säga att jag tränade imorse! Tanken är att jag ska upp till halv åtta imorgonbitti och sätta mig på träningscykeln igen. Min kropp skulle bli mycket tacksam. 

Nu ska jag läsa vidare i Still Alice innan det är dags att sova. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s