Dvärghamstrar, Hjärta, Vardagligt

Djurnörderier

Min instagram (den som inte är för mitt handarbete) har blivit totalt djurnördad. Jag har alltid lagt upp massa bilder på hundarna men nu när jag har hamstrarna blir det ju massa bilder på dem. 


Jag trodde aldrig att jag skulle bli så fast. När vi hämtade hem dem, och Vincent fascinerat stirrade på dem i transportburen, tyckte jag såklart att de var bedårande men jag trodde ju inte att jag skulle bli en tvättäkta dvärghamsternörd. 


Var lite orolig att det inte skulle funka med hundarna, men Kiba var helt fantastisk från första början. Han älskar att sitta i Sofias knä och stirra in i buren. Hans huvud vickar från sida till sida och han tycks mest undra vad det är för konstigheter som pågår där inne. 


Kolla här på Kurta, när han sitter och äter. Är han inte bedårande? I början nafsade han en del men nu springer han glatt upp i handen och tittar på en med sina pepparkornsögon. 


Lilla Hicka är betydligt mindre. De är kullsyskon och var fem veckor när vi hämtade hem dem, men det känns så skumt att Kurta är så mycket större. 


Hicka och Sofia. Hicka är mycket lugnare i handen så det är betydligt lättare att få kort på honom. 


Är han inte helt fantastiskt söt? Killarna vaknar varje förmiddag när jag byter vatten och fixar ny mat och de sätter sig i matskålen och äter lite frukost innan de går och lägger sig igen. Sen kommer de upp några gånger under dagen och dricker vatten och kanske äter lite och sover sen vidare tills kvällen då de går upp och börjar leka. Jag tröttnar aldrig på att titta på dem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s