Familj, Hjärta

Bortskämd

Jag har blivit så bortskämd den här veckan, bortskämd socialt alltså. Så mycket fina människor som jag träffat denna vecka, ja, det händer sällan. 


Träffade ju Natta och Vincent i måndags och det blev några timmars lekparkshäng i torsdags också. 

Vincent hittade ett annat barn att leka med, en tvåochenhalvtåring, och han var så fin mot honom. Gav honom en blomma, hjälpte honom upp när han ramlat och efter att de sagt hejdå var han så ledsen. 


Farfar kom och överraskade en liten stund och då blev Vincent gladare. Farfar är ju hans stora favorit ❤️


Innan Natta och Vincent drog hem var jag tvungen att ta en bild på dem. De är så fina tillsammans och Natta är en sån fantastisk mamma. 


På fredagen skulle jag till tandläkaren och det hör väl egentligen inte till det positiva med veckan men jag fick ett bildbevis på hur bra jag mådde efter torsdagens umgänge. Och mitt hår var fantastiskt (i typ fem minuter). 


På lördagen var Sofias föräldrar och mormor här och vi åt god kycklingsallad, kollade klipp från revyer och hade allmänt mysigt. Kiba älskar Sofias mormor och ville inte sluta pussa henne. Han brukar tycka om alla han träffar men vissa tycks han fastna för mer än andra. 


Så kom söndagen och jag följde med mamma och pappa till Lindesberg och hälsade på Kenny, Julia och tvillingarna. Så fort Alwa fick syn på mig sträckte hon sina små armar mot mig så jag skulle lyfta upp henne och så lade hon huvudet mot min axel. Hon var så otroligt gosig idag, jag har nog aldrig känt mig så uppskattad tidigare. 


Jag hjälpte Kenny och mina föräldrar sätta upp staket runt tomten när jag inte gosade med Alwa och försökte få Wilmas uppmärksamhet. 


Innan vi drog hem igen blev vi bjudna på mat och medan Wilma hade fullt upp att kleta hela sig full med mat låg lilla Alwa i soffan och sov. Det var riktigt svårt att åka därifrån. Det är alltid så mysigt hos Kenny och Julia. En så simpel sak som att sitta i soffan med Julia och tvillingarna, lyssna på babblarna och gosa med hunden Svea är så rogivande och fyller mig med energi inför den kommande veckan. 

En riktigt fin vecka med andra ord. Veckan som kommer kommer Sofia jobba dyngmycket så jag får fokusera lite mer på mina brev och läsning och djuren. Och förhoppningsvis kommer den nya stora buren till Kurta och Hicka imorgon eller på tisdag. Längtar som fan efter att få inreda den. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s