Medicin, Mentala sårbarheter, Svårigheter

Klantarsel

Det blev en konstig dag. Mot eftermiddagen började jag känna mig sjuk. Det kändes som att jag var på väg att få feber samtidigt som jag mådde illa och kände mig spyfärdig. Strax innan åtta var jag redo att gå ut och möta Sofia vid Coop för att hämta hem buren och då insåg jag att jag i all min ångest helt missat att ta min morgonmedicin. Nio timmar för sent och Sofia såg på mig när vi möttes att jag mådde kasst. Så himla irriterande men det känns iallafall bättre nu, men jag vet att missen kommer få negativa effekter på mitt mående. Känner mig redan nu helt avslagen. Kan inte ens glädja mig åt buren. 


Den är riktigt ful och tar upp stor plats, men det viktiga är ju att Kurta och Hicka är glada och det är dem. Nu finns det plats för så mycket olika, roliga saker. 


Det syns inte riktigt på bilden men de ligger tätt intill varandra och sover i det nya lilla huset. 

Jag hoppas att jag har kraft nog att aktivera mig imorgon. Sofia köpte med garn till mig efter jobbet och det lockar helt klart, men det är tveksamt om det lockar mig tillräckligt för att orka kämpa. Ska också väga mig imorgon, eftersom jag börjar om med fas ett då, och det bävar jag inför men jag vet att det blir bäst så. 

Ska försöka läsa lite nu innan jag blir alltför trött. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s