Familj, Färdigheter, Hjärta, Kiba och Kami, Svårigheter, Vardagligt

Veckan slutar betydligt bättre än den började 


Den här veckan började ju så jäkla konstigt, med medicinmissen och allt obehag det innebar. 

Men nu mår jag iallafall bättre. Det tog sin lilla tid och som vanligt kände jag för att ge upp tvåtusen gånger och jag vet att jag inte varit lätt att vara nära. Irriterad och frustrerad fast egentligen bara ledsen och besviken på mig själv. Och skam för att jag ännu en gång klantat mig. 

I torsdags åkte jag till Hästhagen och hjälpte pappa sätta upp förtältet med Kenny. Det blev också en del sandlådelek med den där fina lilla Vincent-ungen som alltid kan få mig att skratta. 


Under fredagen gick jag och längtade efter ett rejält åskoväder. Jag brukar vara rädd för åska, men samtidigt känns det som att det rensar mig på alla energier och intryck som har en negativ inverkan på mig. Det kom ju aldrig och istället fokuserade jag på att virka till tvillingarna. De ska få varsin söt tjocktröja med öron på. 


(Jag frågade Vincent igår om han också vill ha en och det vill han och han bestämde att den ska vara svart. Det är så kul nu när han kan berätta själv vad han vill ha och vad han inte vill ha). 

Igår var det tänkt att Sofia och jag skulle cykla till Hästhagen, men Kiba blev sjuk, han spydde och bajsade inne några gånger, så vi ville inte lämna honom själv (han är bra nu ❤️). Istället var jag duktig och åkte bil själv med farmor och farfar och när vi kom fram var Kenny, Julia, Vincent och tvillingarna redan där. Tvillingarna var bedårande i koftorna som jag virkat åt dem. 

Wilma och Julia ❤️
Alltid lika charmiga Alwa ❤️


Tillslut var det bara jag, pappa och Vincent kvar och medan pappa fixade med husvagnen och förtältet var jag med Vincent. 


Han tog hand om sin stora tigerballong som han matade med frukt och om och om igen ville plåstra om för hen hade tydligen ramlat och hade ont lite överallt. 

När mamma slutat jobbet kom hon cyklandes till husvagnen och jag var helt slut så pappa skjutsade hem mig. Tänkte lägga mig och sova en stund för att orka vara vaken med Sofia på kvällen, men så bestämde vi oss för att joina mina föräldrar och Vincent som skulle äta ute. Kiba mådde bra så det kändes lugnt att lämna honom och Kami för en stund. 


Det var jättemysigt på restaurangen och jag var duktig och valde kycklingsallad med olivolja medan de andra åt fet, god mat. Salladen var dock riktigt god den med så det gjorde ingenting när vi väl fått in maten. 

När mamma, pappa och Vincent cyklade iväg till husvagnen igen gick Sofia och jag iväg och köpte lite garn till mig. Jag fick det som belöning för att jag nått ännu ett delmål i min viktnedgång. 


Dessutom fick jag några nystan från farmor som hon köpt med sig från Spanien. 


Det var en riktigt bra garndag med andra ord. 

Vid tjugo i tio gick Sofia och jag en tur med Kiba och Kami. Det är så vackert här, vill aldrig flytta härifrån. 


Jag känner mig okej inför veckan som skall komma. Är klar med fas ett nu och började idag i fas två. Har inte lyckats träna den sista veckan eftersom jag varit så slut av tablettmissen men jag ska se till att börja igen idag eller imorgon. Det känns som att jag börjar må bättre igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s