Familj, Färdigheter, Hjärta, Känslopåslag, Kiba och Kami, Social ångest, Vardagligt

Jag är så otroligt tacksam 


Asså, den här dagen…

Visserligen betydligt bättre än gårdagen men jisses så svårt det var att få tag i den där jäkla medicinen! Sofia har ringt som en galning och även min pappa och hennes mamma har ringt en hel del. Tillslut löste det sig ju, men det är fan inte klokt att det ska behöva vara så svårt att få tag i en medicin. 

Kiba mår mycket bättre idag. Ingen diarré och inte heller nåt blod. Han är lugnare än annars men det är ju inte direkt konstigt efter pärsen igår och all medicinering gör nog sitt till också. Veterinärerna igår sa att han blir övermedicinerad just nu, för att må så bra som möjligt. 

Jag tror dock att Kiba hatar oss idag. Det är hemskt att tvinga i honom nånting som han så innerligt inte vill ha i sig. Vi var tvungna att ta hjälp av Google för att få i honom den första medicinen imorse. 

Jag är imponerad av mig själv, att jag klarar så mycket mer än vad jag tror. Är sjuk och har levt på Ipren och alvedon för att orka och vanligtvis skulle jag ändå ha legat däckad. Och inga problem hade jag att prata med de olika veterinärerna igår. Klarade till och med av att berömma dem alla, för att de är så trevliga. I Örebro har jag nästan bara stött på dryga veterinärer. Den enda trevliga dog plötsligt och sen dess åker jag alltid till Frövi med hundarna. 

Jag är så oerhört tacksam för all hjälp från Natta. Vet inte hur vi hade hanterat gårdagen utan hennes hjälp. Som tack ska jag skämma bort henne med massa virkade kläder och har börjat på en stor sjal som jag vet att hon kommer älska. Och jag är så tacksam att Kiba tycks tillfriskna utan större problem ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s