Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

När ska det vända? 

Jag mår illa av ångest och har gjort det hela dagen. Tvingat i mig kaffe och mat och koffeintabletter men tröttheten gör det fortfarande omöjligt för mig att distrahera mig med nånting, vadsomhelst, som får mig att sluta oroa mig. Kiba äter knappt. Spyr minispyor. Veterinären säger åt oss att avvakta några dagar och jag sitter här med en ångest som ger mig flashbacks till dåtid. 

Och eftersom jag inte är frisk än är jag ännu mer sårbar. Det märks. Får inte riktigt grepp om verkligheten. Och alla ljud, alla äckliga jävla röster, får det att krypa inombords. 

Om jag ändå orkade läsa eller virka eller skriva brev. Sova är ingen idé att försöka för nästan varenda timme ska Kiba ha medicin eller lite mat. Mat som han ändå inte vill äta. Mediciner som han ändå spyr upp. 

Nä fyfan. Kan det inte bara vända snart? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s