Dags att ta tag i sånt jag inte mäktat med tidigare 


Kaffe på balkongen 😚 Och Kiba slukade glatt och oproblematiskt sin frukost. Otroligt att situationen kunde vända så totalt på bara ett dygn. 

Idag ska jag försöka ta igen sånt som inte blivit av medan Kiba varit dålig. Städa lite, om jag orkar. Känner mig orkeslös efter dessa dagar men en liten förbättring borde jag kunna åstadkomma. Annars mest brevskrivning, läsning och handarbete. Lite gos med Kurta och Hicka också såklart. Har inte fått ta i dem när jag varit förkyld eftersom det kan smitta 😑

Men mest kommer jag nog halvslumra på balkongen om hundarna håller sig tysta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s