Brevskrivning, Det förflutna, Färdigheter, Hjärta, Kiba och Kami, Kreativitet, Social ångest, Vardagligt

Jag kan konstatera att folkmassor inte längre gör mig angstig

Det är ju så konstigt det här. Sjukt mycket folk uppe på stan och det enda obehaget jag kunde känna av var min irritation mot folk som var i vägen. Det var liksom allt. Ingen skräck för öppna platser. Jag som en gång var en fyra (av fem) på en skala för agorafobi. Nu tycks den sociala ångesten tagit dess plats. Visserligen har jag haft problem med social ångest sen tidiga tonåren, men det har gradvis blivit sämre. Fast jag krånglar till det nu. Även den sociala ångesten har ju minskat. Det skedde ju när jag började med antipsykotikan. 

Hur som helst. Det är underbart att vara hemma igen. Åter sittandes på min underbara balkong. Och jag hittade riktigt bra saker att ha till min brevskrivning uppe på stan. 


Kami ville tydligen vara med på bild. 


Hittade fina stickers och washitejp på Panduro. 


Och av en slump gick vi in på Korthuset där jag hittade massa bra saker. Brevpapper är inte lätt att hitta i affärer, men nu fann jag fem olika! 😊 Plus lite annat tjafs. 

Nu har jag svårt att bestämma mig för om jag ska skriva brev eller läsa eller kanske se på nån serie på balkongen och sticka. Påbörjade ett par sockor till en brevvän tidigare idag och det kändes ganska skumt att sticka på dem ute i hettan. Tillslut gick det knappt att dra garnet mellan fingrarna längre. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s