Hjärta, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Social ångest, Vardagligt

Nu ligger fokus på att hålla mig vaken


Vissa dagar förstår jag inte hur jag ska lyckas hålla mig vaken och idag är en sån dag. Klockan åtta ska Kiba ha första medicinen och inte ens jag ser nån mening med att lägga mig igen eftersom han ska ha mat klockan nio. Sen får Kami mat halv tio och trettio minuter senare är det promenad. 

Det känns som att jag skulle somna på nån minut bara, om jag lade mig ner nu. Har satt mig på balkongen och dricker kaffe och lyssnar till Kibas smackningar. Väntar på att åtminstone den värsta tröttheten ska gå över. 

Sofia och jag ska upp på stan senare. Det är marknadsafton vilket innebär att det kommer vara smockat med folk och ändå gör jag det frivilligt. Jag ser till och med fram emot det, men chansen är ju stor att det kommer kännas jobbigt senare 😉 Behöver köpa spån till buren och Sofia vill kolla efter en iPad. Och jag ska försöka ta mig in i en garnaffär och köpa med mig några nystan. Det är alltid svårt, att gå in i garnaffärer. Samma sak med alla affärer som inte är stora. Det blir trångt och jag känner mig iakttagen och vill ta mig ut så fort som möjligt. 

Vi får se hur det går helt enkelt. Nu ska jag enbart fokusera på att hålla mig vaken. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s