Böcker, Brevskrivning, Färdigheter, Kiba och Kami, Vardagligt

En bra dag


Kiba är med mig ute på balkongen. Sitter med filt runt axlarna, fötterna placerade på en stol framför mig och så hunden i knät.

Det har varit en fin dag idag, även om det inte riktigt gått som det var tänkt. Meningen var att återuppta 20/20 dieten idag men vaknade imorse och insåg att jag inte hade allt som behövdes. Så får ta tag i det från och med måndag. Det är ändå alltid lättare att starta om på nytt när det är en ny vecka. 


Spenderade flera timmar med att skriva brev till Linda i Holland och lyxade till det med lite rosé. Ännu en av fördelarna med alkoholfritt – det känns okej att dricka det mitt på dagen 🙂 

Brevet blev färdigskrivet och jag hann precis komma in igen efter eftermiddagspromenaden när det började regna och åska. Passade på att se ett avsnitt av Geordie Shore och under reklamerna städade jag lite. Det är en färdighet jag använder mig av nästan dagligen för att faktiskt klara av att städa. Bara några minuter här och där och jag lyckas vara riktigt effektiv. 


Senare, efter promenad och mat med Sofia, hamnade jag på balkongen igen. Den första fredagen varje månad har jag läskoma, – ett tillfälle då jag släpper allt annat och bara läser. Har dock inte varit alls så effektiv med läsandet ikväll som jag brukar vara. En halvtråkig bok gör det svårt att fokusera och därför tar jag många avbrott för att spela lite på telefonen eller kolla instagram. Förhoppningsvis är boken snart slut så jag kan ge mig an Denise Rudbergs senaste roman. 

😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s