Det svajar men jag mår bra 


Dagar efter socialisering är dagar av svaj. Såna dagar då det svajar när jag står upp och ganska ofta svajar det också när jag sitter. Jag är så fruktansvärt jävla trött men det är ju värt det. Samtidigt som det suger energi så ger det också energi i form av glädje och en känsla av att höra till. 


Sofia och jag tog hundarna och promenerade till Hästhagen i söndags. Vi fick mersmak efter lördagen och ville ta med oss hundarna så vi inte behövde stressa tillbaka till dem. 


Hur tiden kan gå så fort när en egentligen inte gör nånting, det är mer än vad jag förstår. 


Efter att hundarna ätit mat tänkte vi ta en kort kissrunda eftersom de ändå skulle få gå hem igen, men  råkade tappa bort oss och den korta pissrundan blev en inte särskilt långsam promenad på 35-40 minuter. 
Det var iallafall en vacker promenad och hundarna var lyckliga så det kändes ändå bra. Dessutom passerade vi en konstant skällande jack Russel-liknande hund och varken Kiba eller Kami gav ifrån sig minsta lilla ljud ❤️Efter middag och glass gick vi hemåt igen och medan Kiba fortfarande var lika pigg som han var vid första promenaden fick Kami det lite jobbigare och hamnade lite efter. 

Sen så blev det måndag och jag följde med mina föräldrar till Kenny och Julia. 


Vincent var lika gosig som två dagar tidigare och han höll med mig om att vi är bästa vänner 😉 Vi matade tigrar och målade stenar med lera medan de andra plockade ner växthuset vid Julias gamla hus så det kan monteras upp där hon och Kenny bor nu. 


Alwa var lika glad i mig som vanligt ❤️ 


Och hela tiden ville hon öva på att gå, framförallt när hon ville hinna ifatt Vincent som sprang hit och dit på den stora tomten. 


😍 Och världens finaste lilla Wilma blev väldigt fascinerad av sitt eget ansikte i min telefon 😘
Måndagen var en lång och underbar dag och idag har jag ont i kroppen efter dagarnas aktiviteter. Ojar mig och stönar och vaggar och känner mig som en gammal tant men det är ju utan tvekan värt det. Dessutom har Julia fått mig intresserad av klickerträning med hundarna så jag har köpt en bok och beställt en ny klicker (de andra två är såklart spårlöst försvunna). Det kan bli riktigt intressant 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s