Innestängd i ett fluffigt moln


Sitter just nu och dricker min femte kaffe för dagen. Fattar inte hur jag lyckats hålla mig vaken. Dagen har främst spenderats i soffan, där jag skrev på ett brev till en ny brevvän i Holland, samtidigt som jag kollade avsnitt efter avsnitt av Unga mördare eller vad det nu heter. I pauserna, de gånger jag kände att jag orkade, städade jag litegrann. Så dagen har ändå varit bra men allting har gått så långsamt. Allt som jag gjort. Samma sak med tankarna. Det känns som att jag är innestängd i ett fluffigt moln och inte riktigt kommer i kontakt med det runtom mig. Inte så att jag mår dåligt, det gör jag inte. Jag är okej. Och det är fortfarande så väldigt värt det, den där sociala baksmällan. Jag behöver det ju, människor. Inte bara djur och böcker och garn. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s