Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Det är jobbigt att inte orka 


Den här dagen… Känner mig som mos eller nåt. Mobilen ringde vid åtta för då var det dags för Kibas medicin (för sista gången!). Fixade en enorm kopp kaffe, åt frukost och pratade lite med mamma i telefon och sen orkade jag inte mer. Det svajade när jag satt och kroppen orkade inte riktigt hålla sig upprätt så jag tog en koffeintablett och lade mig i soffan och sov vidare. Ställde alarm på 10.40 för att inte missa att ta ut hundarna och vaknade med nermensade pyjamasbyxor och en liten fläck i soffan. Jag som inte ens har mens liksom. Irritationen. 

Promenaden var tuff och när jag kom in igen kokade jag upp vatten för att göra en till kaffe och såklart hällde jag ut massa snabbkaffepulver över köksgolvet och ned i besticklådan. Längtar efter Sofia. Alltid efter dagar av sån här trötthet blir jag nedstämd vilket såklart inte är konstigt alls. Det är jobbigt att inte orka. 

Det känns som att jag skulle behöva sova i några veckor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s